Topmenu

Over ons

Wie scholen wij?

Wij scholen al meer dan 21 jaar medisch en niet-medisch personeel met een mbo-achtergrond (van drempelloos tot niveau 4),  hbo-niveau of universitair. De opleidingstrajecten bieden wij aan voor de zorg maar ook voor het bedrijfsleven. Kortom voor diverse instellingen in de breedste zin van het woord. Wij zorgen voor de inhoud, de organisatie en de uitvoering van specifieke opleidingen en trainingen. Op de pagina ‘opleidingen & trainingen’ vindt u ons actuele aanbod.

Hoe komt een opleiding & training tot stand?

Een opleiding of training is maatwerk.  U bent betrokken vanaf de eerste opzet tot aan de evaluatie, van lesmateriaal tot trainer.  U geeft bijvoorbeeld aan wat uw verwachtingen en eisen zijn en hoe u de scholing in het werk wilt implementeren. Samen met u komen we tot een passende opleiding of scholing op maat.

Waarom kiest u voor Stethos?

De naam Stehos is afgeleid van de stethoscoop. Met een stethoscoop luister je. Wij luisteren ook goed naar de klant voordat we een scholing aanbieden. Op basis van uw informatie maken wij een opleiding & training met een docent die uw personeel kan inspireren en motiveren! Wij cancelen geen scholingen en kennen geen ondergrens. Ook bij één werknemer gaat de scholing door. Wij kunnen snel inspelen op uw vraag.

Wie zijn onze docenten en trainers?

De docenten en trainers zijn afkomstig uit de praktijk. Stethos beschikt over een uitgebreid netwerk van deskundige en enthousiaste docenten en trainers.