Topmenu

Teamtrainingen

Wij zijn een (zelfsturend)team!
Samen gaan we er voor!

We weten het allemaal. Een goede samenwerking zorgt voor een goede sfeer, voor werkplezier en de bekende flow, wat op zijn beurt leidt tot motivatie, voldoening en goede resultaten.
Echter in de praktijk, lijkt het soms dat we ondanks alle goede voornemens, het best lastig is om elkaar goed te begrijpen, begrip op te brengen voor een ander zijn mening, feedback te geven of goed te ontvangen, (dreigende) conflicten te hanteren en een open en eerlijk team te zijn. De neuzen hoeven zeker niet allemaal dezelfde kant op, maar hoe kom je dan tot een goede samenwerking, gelijke inzet, hoe worden besluiten genomen? 

 

Een goed werkend team, is dat dan te mooi om waar te zijn? Nee, zeker niet, maar het vraagt wel kennis, inzicht en vaardigheden, die niet iedereen van nature heeft meegekregen of heeft aangeleerd.

Bijvoorbeeld kennis van hoe ons brein werkt, wat je referentiekader is, wat je mensbeeld is, inzicht in wie jij bent, wie de ander is, waar je voor staat, verantwoordelijke rol en slachtofferrol, oplossingsvaardigheden en bovenal specifieke communicatievaardigheden.

Deze training biedt op creatieve wijze inzicht in welke rol je vervult, wie je bent, de krachten binnen het team, maar ook de valkuilen en daarbij bied het je diverse vaardigheden en kennis wat jou en je team op een hoger plan zet.

 

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze training is als team te volgen en geschikt voor elk team die wil groeien in zijn functioneren als geheel, met als doel werkplezier! Het exacte programma zal na een intakegesprek op maat voor het team worden opgesteld, zodat een optimale opbrengst behaald kan worden.

 

Niveau cursus:

MBO 4 en HBO

 

Duur

De training wordt in de basis gegeven in 2 dagdelen van 4 uren. Uitbreiding is mogelijk afhankelijk van wat er nodig is.

 

Studiebelasting

Totaal ca. 8 uren

 

Kosten

Incompany, wordt vastgesteld in overleg.

 

Certificering

De training wordt in samenwerking met Partner4u aangeboden. Deelnemer ontvangt een instituut certificaat van Stethos.

 

Studiemateriaal

Wij zorgen voor het studiemateriaal en zit bij de prijs inbegrepen.

 

Inschrijving

Dit gaat via de opdracht gevende organisatie.