Topmenu

Nieuws

Verlaag je werkstress

Van druk, druk, druk naar Lekker bezig!!!

Druk zijn is niet meer hip: “alleen sukkels hebben het druk”, was de titel van een krantenartikel in het NRC. Maar je bent geen sukkel en je hebt het wel constant druk. Zo druk dat je er gestrest van wordt.

Te veel werkstress kan leiden tot een burn-out.

1 op de 7 medewerkers in Nederland heeft inmiddels burn-out verschijnselen. Wil je dit voorkomen en wil je in plaats van het te druk hebben, lekker aan het werk zijn? Wil je hiermee aan de slag? Dan is deze training voor jou bedoeld.

Medische terminologie

In het voorjaar hebben we bij De Friesland Zorgverzekeraar een incompany scholing medische terminologie geïntegreerd binnen de anatomie/fysiologie en pathologie verzorgd. De scholing is bijzonder goed geëvalueerd. Kreten als: leuk, interessant, bijzonder levendig, enthousiasmerend, motiverend, veel kennis, een topwijf en voor mij ben je goud waard. Voor een docent zijn dit de krenten in de pap. De Zorgverzekeraars zien inmiddels nu ook het effect van deze scholing op de werkvloer. Kortom, in het najaar volgt een nieuwe groep. Ook de FBTO heeft weer groenlicht gegeven voor deze scholing.

De duur van deze scholing is 16 weken van 3 klokuren per bijeenkomst.  Docent is Jantiena Boersma  Deze scholing hebben we ook nu met veel succes bij Aegon, FBTO , Zorgverzekeraar De Friesland en het ziekenhuis de Tjongerschans verzorgd.

Reanimatietraining

Bent u op zoek naar een reanimatietraining? Dan komt u natuurlijk bij Stethos.

Onze trainers zijn NRR gecertificeerd, gedreven en beschikken over een enorme dosis praktijkervaring.

Met humor, kennis en vooral doen leren we u de kneepjes van het vak.

Inmiddels hebben we een tablet aangeschaft met daarop de AEDapp trainer. Wij kunnen dus ter plekke de AED inschakelen die bij u op het het bedrijf hangt. Deze AEDapp op tablet is zowel voor volwassenen alsook voor kinderreanimatie te gebruiken. Uiteraard beschikken we ook over volwassen en kinderreanimatiepoppen.

Stethos staat ook als opleider geregistreerd bij hartslag.nl

 

Samenwerking

Brisk Advies en Stethos Opleidingen & Trainingen gaan per 1 juli 2017 samenwerken.

Kiss of Life

Bij Stethos kunt u terecht voor de aanschaf van de Kiss of Life.

Gezondheidscentrum De Overdekte

Zoekt u een leuke werkplek? Wees nieuwsgierig en kom langs. Tel 06-29576961

Jantiena Boersma is naast directeur en eigenaar van Stethos Opleidingen & Trainingen ook beheerder van het gezondheidscentrum De Overdekte aan het Jacob Catsplein 1 te Leeuwarden.

Kijk ook op de site www.popma.nl